Ter ondersteuning van de inzetbaarheid van CARE, biedt RIGD-LOXIA diverse ondersteunende diensten.

Opleiding

Om de software goed toe te kunnen passen is enige instructie nodig. RIGD-LOXIA biedt hiertoe cursussen aan voor de verschillende producten. De cursusduur en vereiste voorkennis is afhankelijk van het betreffende product. Meer informatie staat bij Opleidingen.

Servicedesk

De Servicedesk staat elke werkdag voor u klaar. U kunt bij de medewerkers van de Servicedesk terecht met al uw vragen over de software. In het geval dat zij u niet direct kunnen helpen, spelen zij uw verzoek door aan specialisten op het betreffende gebied. Wanneer blijkt dat aanpassing van de software gewenst is, zorgen zij er voor dat uw verzoek behandeld wordt door het ontwikkelteam.

Onderhoud

De spoorwereld staat niet stil. Daarom wordt CARE voortdurend aangepast aan een veranderende omgeving. Soms blijkt dat een product in bepaalde situaties niet juist functioneert. Een andere keer heeft een gebruiker een verbetervoorstel.
Met deze voorstellen en problemen kunnen de gebruikers terecht bij de Servicedesk.
In elke release worden een aantal van deze verzoeken verwerkt. Welke verzoeken meegenomen worden is afhankelijk van de prioriteit en de beschikbare ontwikkelcapaciteit. Via ons online issuetrackingsysteem kan de status van ieder verzoek gevolgd worden. Dit proces wordt bewaakt door een Change Control Board (CCB).

Informatievoorziening

Deze website geeft algemene informatie over RIGD-LOXIA als bedrijf en de producten die wij leveren. Deze informatie is voor iedereen toegankelijk.

Gebruikersoverleg

Om de voortdurende ontwikkeling van CARE aan te laten sluiten bij de wensen van de klant, houden we regelmatig een gebruikersoverleg. RIGD-LOXIA brengt tijdens dit overleg de gebruikers op de hoogte van de ontwikkelingen. Die worden daardoor in staat gesteld tijdig in te spelen op de consequenties voor de eigen organisatie. Verder overleggen we welke prioriteit aan de verschillende ontwikkelingen wordt toegekend en stemmen we de dienstverlening af op de actuele behoefte.