Eindkwaliteit Controle (EKC)

Onderdeel van de Werkbank OD is deze EKC, waarmee OBE,OR en OS bladen worden gecontroleerd volgens ontwerpvoorschriften en dataconsistentie tbv Infra Atlas. Uw contactpersoon is Mario Jonk.

Lees hier verder.. (externe link naar andere website)

Rijwegplan Editor (RPE)

De rijwegplaneditor biedt visuele ondersteuning in het maken van rijwegplannen door treindienstleiders. Uw contactpersoon is Lex Kleinveld.

Snelheidsprofielen (SP)

Aan de hand van snelheidsprofielen zijn we in staat om de maximale snelheid op het spoor te kunnen bereken. Uw contactpersoon is Mario Jonk.

Werkbank BVSWVK

Met deze werkbank genereren onze redacteuren de bedienings voorschriften (BVS) en wegwijzers voor krachtvervoer (WVK). Uw contactpersoon is Sebastien Voinson.

Werkbank CARE installaties (CARIS)

Met deze werkbank genereert u automatisch SWID's maar kunt u de S,M en OA bladen ook handmatig ontwerpen. Uw contactpersoon is Mario Jonk.                             

Werkbank EBS

De werkbank EBS is een verzameling van meerdere kleinere applicaties welke ondersteunen in de controle en validatie van de EBS-projectering. Uw contactpersoon is Mario Jonk.

Werkbank Overwegen (OVW)

Met deze werkbank ontwerpt u overwegen op basis van de top topografische beheer tekeningen. Uw contactpersoon is Mario Jonk.

Werkbank Overzichtsdossier (OD)

Met deze werkbank ontwerpt u de OBE,OS en OR bladen uit het Seinwezen Overzichtsdossier (SWOD). Uw contactpersoon is Mario Jonk.

Werkbank POST21

Met deze werkbank genereren onze Post21 engineers configuratiebestanden voor de diverse Post 21 systemen. Uw contactpersoon is Sebastien Voinson.

Werkbank Seinwezeninstallaties (SW)

Met deze werkbank ontwerpt u de S,M en OA bladen uit het Seinwezen installatiedossier (SWID). Contactpersoon is Mario Jonk.                                              

Werkbank VPI

Met deze werkbank ontwerpt u de basistekeningen voor de VPI modules. In deze werkbank vindt u ook de filset compiler. Uw contactpersoon is Mario Jonk.